Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lördagslunk

Idag har vi en lugn dag hemma.. Förmiddagen har gått åt till att städa undan julen samt fixa upp en del saker på vinden. Har organiserat vidare i minis rum och nu börjar jag snart se att vi kommer någonstans. Fortfarande är det mycket som skall flyttas ut, bland annat en fåtölj som skall bo i Eslöv ett tag och en kontorsstol som åker upp på vinden, en vägg som skall målas vit och annat småfix.

Nu ligger jag i sängen för att vila någon timme. Ikväll väntar som sagt tjejkväll hos Helena, dock utan Petra eftersom att hon nu ligger sjuk. Hoppas verkligen att hon kryar på sig så att hon kan vara med på nyår.

Hoppas att ni har en skön dag. Godnatt från mig och mini!

Bjuder på en bild på gårdagens middag à la Emil och en på mina fina goda tennisbollar som jag kammade hem i julklappsspelet!

20121229-133841.jpg

20121229-133849.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 − två =