Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Rätt svar

Nu är vi hemma igen, så nu ligger jag nyduschad och nerbäddad redo för att stänga ögonen. Var som sagt hemma hos mamma och jan ikväll och hade en lugn kväll. Gjorde lite fruktsallad idag igen som jag smaskade på. Blev även över till morgondagens frukost. Gött!

Mini bjöd blivande mormor på lite sparkar och bufflande. Generöst tycker jag.

Så, det rätta svaret på vad jag hämtat ut till mini knäckte Maria. Ett par vita Converse i skinn såklart. Ett måste i allas garderob. Till och med i en bebis. (Eller inte!) men iallafall i min bebis garderob. De är så söta att jag blir tårögd!

Imorgon är det fredag och jobb som gäller och på kvällen skall vi kalasa. Denna helgen (imorgon och lördag) fyller nämligen två av mina brorsbarn år. 8 och 1 år blir dem. Stora killar!

Nu skall vi sova. Godnatt!

20130124-230524.jpg

20130124-230530.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − = fyra