Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Parkerad

Jag och mini är parkerade i soffan framför tvn. Blev ingen vila innan. Emil kom hem från jobb och jag var tvungen att pussa och snusa på honom den lilla stund han var hemma. Nu är han på grabbkväll.

Jag har ätit middag och nu njuter jag av lite god mörk choklad. Min favorit! Samtidigt klappar jag på en annan favorit. Mini. Hon buffar tillbaks lite då och då och på något sätt känner jag mig inte ensam. Att vara hemma själv en lördagkväll är faktiskt helt okej. Jag borde göra det oftare. Men rastlös som man är blir det sällan så.

Nu skall jag betala lite räkningar och fortsätta min myskväll. Kram å hej!

20130126-200206.jpg




Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 5 = fyrtio fem