Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sovdags

Jag Hade aldrig varit vaken så här länge om Emil varit hemma. Men när jag går och lägger mig ensam måste jag vara väldigt väldigt trött, annars somnar jag aldrig. Är så van vid att han ligger bredvid. Jag vet att om jag bara hört honom komma hem hade jag somnat på två röda. Tramsigt men sant.

Har varit en lugn och skön kväll med filmmys, en tvättmaskin och en diskmaskin. Imorgon är vi lediga tillsammans. Då skall vi kramas hela dagen. Eller nästan. Lite städning skall vi också hinna med. Och jag skall bli ”frisk”. Sov gott allesamman.

Godnatt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 2 = tre