Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Söndagshäng

Idag har det varit en seg men ganska produktiv dag. Har plockat undan, städat och tvättat en hel del maskiner, men ändå har dagen varit lugn och vi har varit ganska slöa.

Vilade en timme i eftermiddags och för en stund sedan tog vi en mysig fika ute på balkongen. Snön öste ner, men vi tog på oss varma kläder och med lite te, skorpor, en ljuslykta och kärlek i hjärtat så höll vi oss varma.

Nu har vi slagit oss ner i soffan och jag tittar på hästhoppning medan Emil tittar på fotboll. Snart är det dags för middag men fortfarande vet vi inte vad det blir. Ingen orkar laga mat och i ärlighetens namn hade jag kunnat strunta i att äta. Men det får man inte!!

Hoppas att ni haft en trevlig helg.

20130127-174500.jpg

En reaktion på ”Söndagshäng

  1. Då e vi två. Jag har också fått förkylningen från helvetet!!! Helvet vad förkyld jag är.
    Och värst är det på natten. Är det inte min näsa ele dumma hals som håller mig vaken de senaste nätterna så är det Axel som gör det. Usch. Han är också jätteförkyld, men feberfri tack och lov.
    Har varit en tuff helg med alldeles för lite sömn. Stupar snart….sov gott sen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 2 = elva