Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tjenare hejsan!

Godkväll!

Söndagen närmar sig sitt slut. För mig är det söndag imorgon igen med tanke på att jag är ledig. Fint! Skall bara ta det väldigt lugnt, sova till jag vaknar och kanske städa lite till.

Det blev middag ikväll. Emil fick välja vilket resulterade i pizza. Busigt men gott. Söndagar blir lätt sådana dagar när man inte är sugen på att laga mat. Iallafall i detta hushåll.

En dusch på det, sen väntar sängen. Godnatt!

20130127-212835.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


två + 2 =