Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Klipp klipp

Jag har låtit mitt hår växa och växa, men egentligen så vet jag inte varför. På senaste tiden känns det bara somom det har hängt där och inte varit kul alls. Detta resulterade i att jag idag klippte av det i en lång page. Tjohooo! Massor försvann, men plötsligt känner man sig som en ny människa med en frisyr och inte bara med hängande hår.

Blev lite kortare än jag tänkt mig, men det växer ju ut. Så här får ni en före och efter bild.

20130128-152350.jpg

20130128-152358.jpg

3 reaktioner på ”Klipp klipp

  1. Tack så mycket! Känns jätteskönt att ha blivit av med det, även om man såklart blir lite chockad när man ser sig i spegeln. Hoppas att allt är bra. Kram

  2. Så himla fin du blev i din nya frisyr!!!
    Du platsar i TV reklamen för hårschampoo. Lika glänsande som deras hår!
    Kram

  3. Skitsnyggt! Jag är bara van vid den frisyren som är ännu kortare. Du passar i alla tre!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta × 4 =