Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Synsk?

Sitter på bussen mot jobb. Imorse skulle jag ta på mig ett halsband som jag fått av Emil. Det ligger alltid i en burk på mitt natthuksbord. Men inte imorse. Jag vet att jag använde det för någon vecka sedan. Men jag kan inte komma ihåg exakt när. Var kan jag ha tagit av mig detta?! Jag har alltid koll på mina saker (nästan!)

Så, min fråga. Någon som har sett det eller någon som är synsk som kan se var jag lagt det? Det är ett halsband i silver med en pendel där det står kärlek.. Kom igen!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett + 2 =