Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Celebrate good Times!

Jadå, säg hej till ”semesterfiraren”! Vi har firat med gourmetmiddag i form av stekt falukorv, fjärilsmakaroner och majs. Serverades självfallet med ketchup och senap. Fiiiiint!

Nu står Emil i duschen efter sin löparrunda och jag sitter här och skriver. Mini har det lajbans i magen och sparkar så att hela magen skumpar runt.

Snart skall vi köra en runda till barnens hus som skall ha kundkväll. Babyskydd (bilbarnstol) står på listan. Lutar åt brio primo som vi kan klicka på vagnen. Verkar som att de skulle ha det till halva priset. Så vi skall definitivt titta på det.

Hörs senare. Ciao!

20130130-180555.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


tre − 2 =