Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Fredag fredag!

Ja, idag är det fredag för min del. Sista arbetsdagen för denna veckan, nästa pass är på tisdag. FEM lediga dagar. Vilken lyx! Känns väldigt välbehövligt med tanke på min förkylning. Så jag har en lång helg framför mig med en del planer men också en hel del tomrum. Skall försöka att vila och ta det lugnt också.

Men nu är jag som sagt på väg till jobb. En kombination med regn och att jag var aningen sent ute gjorde att jag gick lite för fort till bussen. Då säger kroppen ifrån direkt. Aj, aj! Då får man tagga ner lite.

Hoppas att ni får en skön dag. Det skall jag ha denna gråa tradiga onsdagsfredag.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 8 = elva