Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Iiihhhh!

Ligger i sängen och lyssnar till hur stormen beter sig utanför fönstret. Är väldigt glad att jag inte behöver ta mig utanför dörren idag. Riktigt busväder!

Idag skall jag ägna dagen till att planera och fixa. Jag skall:

• bestämma vad jag skall baka på söndag när familjen kommer och firar mig. Blir cupcakeparty och jag är sugen på något nytt! Förslag någon?

• skriva en handlelista till detta

• skriva en packningslista till vad man skall ha med sig i en BB-väska (hade en kund unna igår vars barnbarn födde en liten tjej för 2 veckor sedan och var beräknad i slutet på mars. Plötsligt kändes det aktuellt! Jag vill inte att hon skall komma nu, men det är ju trots allt inte jag som bestämmer)

• skruva ihop fåtöljen som vi köpte i förra veckan nu när den andra har fått åka iväg.

Ja, det var väl det. Segt är bara att vårt modem (heter det så?!) till bredbandet gick sönder i förrgår. Förhoppningsvis skulle vi få ett nytt tills imorgon. Fram till dess får jag söka allt via telefonen och skriva för hand istället för att använda dator och skrivare. Dagens teknik!!

Dags för frulle.

En reaktion på ”Iiihhhh!

  1. Någon cupcake där frostingen görs av philadelphia marabou kanske. Den blandningen blir god, ”kakan” får inte vara allt för söt bara, det misstaget gjorde jag. Blir spännande att se och smaka vad du hittar på! kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 × åtta =