Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sista natten..

Sista natten som 25 år gammal. Vet inte riktigt var detta år tagit vägen. Men vad gör det? Ligger i sängen och väntar på att Emil skall bli klar. Han slår in min present, haha! Det kallar jag att vara ute i god tid. Han är för söt. Är säkert något fint. Men inte finare än den present som ligger i min mage och sprallar runt. Inget slår det!

Håller min hand där hon sparkar och inser att det bara är lite hud (okej, lite fläsk också) som skiljer oss åt. Hon kan känna mig och jag henne och ändå har vi aldrig träffats på riktigt.. Fantastiskt det där!

Sov gott!

20130131-230634.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta × 3 =