Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Nattinatt!

Har nyss kommit hem och slängt mig i sängen. Efter min nap i eftermiddags tog jag ett långt skumbad med mina nya grejer från sephora som jag fick av Petra i födelsedagspresent. Så nu luktar jag blomma! Efter det mötte jag upp Ellen för att titta på glasögon. Hittade ett par riktigt snygga.

Kvällen har spenderats ute hos lina och Marcus. God mat och marängswiess (stavning?!) till efterrätt. Fint! Nu väntar en god natts sömn och imorgon skall jag upp ”tidigt” för att hinna till barnmorskan innan jobb. Sen är det helg! och vet ni?! tre arbetspass kvar!!! Sov gott! Det skall jag..

20130221-230547.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − två =