Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Godkända

Javisst! Vi blev godkända idag också. Idag körde vi en helgenomgång vilket kändes väldigt skönt.

Minis hjärtslag låg på 137 slag per minut. Först låg hon och sov och då var det lugnt och hjärtslagen låg runt 130 och ett tu tre så vaknade hon till liv och började sparka rundor. Såpass att barnmorskan var tvungen att skruva ned volymen på dopplern, haha! Hjärtslagen gick upp fint när hon vaknade.

Sf-måttet låg på 34 och järnvärdet var faktiskt riktigt bra. Över 130 så järntabletterna gör sitt!

Blodtrycket låg på 135/80, så det hade gått upp lite sedan sist. Men det var ingen fara. Kisset blev även det godkänt. Inget socker och ingen äggvita.

Vikten ligger på 11 kilo upp. Skall försöka att inte fokusera allt för mycket på det. För det är ju faktiskt 11 pannor av kärlek.

Bäst av allt är, förutom att mini mådde bra såklart, att huvudet numera bara är ruckbart. Inte helt fixerat, men inte rörligt. Ett steg närmre! Tjohoo!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 + = tio