Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

What’s cooking?

Idag blev det nappsoppa till middag? Nej, såklart inte. Däremot är minis nappar nu kokta och ligger och väntar på att bli nedpackade i BB-väskan. Nu närmar den sig att bli färdigpackad.

Måste visa en bild från vårt garage. Det är sjukt trångt redan som det är. Ändå envisas bilen bredvid att stå så nära oss som det bara går. Problemet är också att vi till höger har en stor cementpelare. Så att komma in och ur bilen med en badboll på magen är numera som hinderbana.

20130222-205631.jpg

20130222-205647.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× tre = 18