Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Pakethämtning

Nu har vi varit stan runt. Först hansa och sedan värnhem för att hämta ut paket på utlämningsställen. Ett paket till Emils mamma och ett paket till mini från min mamma och jan. Nu kör vi vidare för att lämna av ett paket och sedan skall vi ut mot klågerup. Emil spelar match och jag är bihang. Nej, men jag passar på att umgås med familjen.

Ikväll väntar firande av jan och Stellan. Skall bli skoj att träffa hela stors familjen. 18 personer tror jag att vi är. Det är galet. Då pratar vi närmsta familjen. Men the More the merrier. Mini kommer att ha många att leka med om vi säger så.

Nu sover hon gott. Vem hade inte gjort det om man är vaken 1,5 timme mitt i natten. Men ja, det är bara till att vänja sig.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 + sju =