Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Ahhhh!

Sitter i soffan och skall snart förflytta mig in i sängen. Har 17 minuter kvar på mitt massageprogram på min fina TENS-apparat Femina. Det är så skönt. För er som inte vet så är TENS en form av smärtlindring som man kan använda bland annat vid förlossning och just denna apparat, Femina, är anpassad för just förlossning. TENS står för Transkutan Elektrisk Nerv Stimulering och bygger på att man stimulerar musklerna med små elektriska impulser. Tänkte att jag skulle bli lite kompis med den innan det är dags. Så just nu kör jag på ett massageprogram som jag kör på ryggen som är lite trött.

femina
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


två × 7 =