Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Att njuta

Idag har varit en härlig dag. Jag och Petra spenderade ett par timmar på Nova Lund. Som vanligt handlade vi inte allt för mycket. Snarare ingenting alls. Jag kom hem med två amningslinnen och Petra med en liten påse från body shop.

Väl hemma så tog jag en liten lur medan Emil körde och handlade inför veckan. Middagen blev en god fetaostsallad, kycklinglår och baguette. Enkelt men såååå gott! Vi intog faktiskt middagen framför en film. Väldigt sådär söndagigt. Kvällen fortsätter med så skall det låta i kombination med fruktsallad och magklapp. Det är så svårt att förstå att vår lilla bebis bor där inne i min mage. Vår lilla ängel.

Sammanfattningsvis en riktigt bra söndag!

20130224-210045.jpg

20130224-210057.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 7 = tjugo åtta