Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Peggy i magen

Gårdagen blev himla mysig. Emil spelade som sagt match och då passade jag på att träffa lite olika delar av familjen. Tittade lite på matchen, men det var svinkallt!

Efter matchen tog jag en snabb nap för att orka med kvällens festligheter när vi skulle fira jan och Stellan. Som vanligt var det jätteskoj att träffa alla. God mat och många skratt.

Emil frågade Benjamin vad det var som bodde i fasters mage. Han berättade då att det var peggy och att hon hade rymt. Ni som inte vet, så är peggy ökenråttan som är med i mysteriet på greveholm. Han är helt frälst i denna julkalender och springer allt som oftast och skriker ”pökena, pökena!” Undrar om han blir besviken när mini kommer att det inte är en ökenråtta, haha!

Nu skall jag ta mig upp ur sängen för idag väntar inget mindre än skrotardag med världens bästa petra

20130224-090823.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ ett = 4