Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Godkväll

Kvällens middag blev väldigt god. Tänk att husmanskost kan vara så gott. Kvällen spenderades i stallet. Nu börjar det kännas att man inte har ridit sedan i juni. Saknar det väldigt mycket, men det är tur att jag kan åka dit och krama och klappa lite då och då.

Imorgon är det tisdag vilket innebär jobb. Två arbetspass kvar och imorgonkväll skall jag och Emil på föreläsning på förlossningen i Malmö. Skall bli intressant att höra vad de har att säga.

Nu skall jag snart hoppa ner i sängen och sova, men först en dusch. Godnatt!

20130225-214352.jpg

20130225-214359.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 9 = tjugo sju