Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Fullt upp!

Middagen ligger precis i magen och i ugnen står cupcakes till imorgon. Det har varit fullt upp idag! Först jobb till klockan fem. Klockan sex skulle vi vara på sjukhuset för föreläsning fram till åtta. Sen är vi framme i nutid.

Föreläsningen var givande. Inte så mycket som man inte visste sedan innan, men de gick genom hur det gick till i Malmö, vad man kan förvänta sig när man kommer dit osv. Kändes skönt att ha varit där. Lokalerna har blivit himla fina och så som det ser ut nu så kommer vi att föda i Malmö.

Imorgon är det onsdag, och inte vilken onsdag som helst. Det är min sista jobbdag på vääääldigt länge, därav cupakesen i ugnen. Känns väldigt bra, men också konstigt. IOM att det inte finns någon bebis på utsidan så känns det mycket märkligt. Vad skall jag nu göra?! Men jag vet precis vad jag skall göra. Jag skall vila, läsa, mysa, och göra det jag känner för och orkar. ta hand om mig själv helt enkelt!

Nu är kakorna klara och jag tror att det blir ett litet smakprov såhär på direkten. Ingen Frosting idag. Den kommer först på imorgon.

Trevlig kväll!

20130226-214027.jpg

20130226-214147.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − ett =