Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Svettlöken

Ja, det är jag det. Jag är så varm för tillfälligt! Hade jag fått välja hade jag haft fönster öppna dygnet runt. När Emil fryser så blir det till att stänga.

Nu är jag hemma efter en mysig dag hos Petra, Laura och Olivia. Vi har busat och gosat och bara varit. När flickorna sov tittade jag och Petra genom flickornas kläder och jag fick låna massor med superfina saker. Nu har vi så mycket kläder i strl 50-68 att vi inte kommer behöva köpa något på en evighet! (Okej, emil, både du och jag vet att jag nog inte håller det) Är så tacksam att vi fått låna så mycket fina saker av familj och vänner.

Nu har jag slängt in en maskin tvätt och ligger på soffan med denna fina bok som jag läser i lite då och då..

20130228-153927.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − 4 =