Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

WordPress

Enda sedan wordpress uppdaterade sin app för ett par dagar sedan har den varit riktigt dryg. Bilder kommer inte med även fast det står att de är uppladdade osv. Så jag vet inte om ni kunnat se bilder i de två senaste inläggen jag gjort. Men jag hoppas att det kommer en ny bättre version snart.

Nu är jag vaken. Första dagen på mitt nya liv. Sista dagen i februari. Vart tog februari vägen?! Nu hoppas jag på vår. Eller plusgrader och lite sol räcker utmärkt.

Frukost väntar och sedan skall jag hem till Petra och flickorna för en mysig lunch. Men tänkte mest säga godmorgon!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 × = åtta