Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hemma igen..

En stund efter att jag skrev det andra inlägget fick vi reda på att njurar- och leverproverna var bra och att vi kunde åka hem, men att jag var tvungen att komma tillbaks om det blev sämre. Skönt!

Väl hemma tog jag ett långt bad och sedan väntade sängen. Dagen idag har varit lugn och jag har precis sovit i 1,5 timme. Väldigt skönt. Så nu är det vila som gäller framöver..

20130324-154643.jpg

En reaktion på ”Hemma igen..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 × fem =