Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Passa på

När jag vaknade efter min lilla eftermiddagslur insåg jag att solen lös rakt in i sovrummet. På med kläder, en kofta och mina morgontofflor och ut på balkongen. Det var så skönt att få lite sol i ansiktet och den värmde riktigt skönt! Det gäller att passa på när den väl är framme.

Nu kom min fina man hem, så nu skall jag pussa på honom.

20130325-153704.jpg

20130325-153716.jpg

En reaktion på ”Passa på

  1. Godmorgon!
    Det ser verkligen skönt ut på bilderna, hoppas dagen idag blir lika fin!!
    Ha det så bra, kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 × åtta =