Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Godkväll

Besöket hos barnmorskan gick okej. Mini mådde bra som vanligt vilket känns väldigt skönt! Det är det viktigaste. Hjärtljuden låg på 135-140 slag per minut och SF-måttet hade växt med nästan 1 cm på en vecka. Mitt järnvärde låg på 127 vilket är bra.

Blodtrycket hade gått upp lite sedan vi var på sjukhuset i lördags och undertrycket gick inte ner genom att vila vilket resulterar i att de kommer att kontrollera mig varannan eller var tredje dag antingen på sjukhuset eller nere hos barnmorskan. Så vi får se hur det artar sig helt enkelt.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 × nio =