Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Godmorgon

Då säger vi godmorgon till denna soliga tisdag. Det är härligt att vakna av minis buffar och se att solen lyser in genom fönstret. Kanske är våren på väg nu trots allt?

Jag har iallafall plockat in lite vår i lägenheten. Svärmor var snäll och plockade björkris till mig som står i vardagsrummet. Jag valde att ha vatten i vilket resulterat i gröna fina blad. Det skall även pyntas med fjädrar, men eftersom att jag tog in det för lite mer än en vecka sedan fick fjädrarna vänta lite. Men denna vecka är det ju påsk och då skall självklart fjädrar i.

Idag är vi nere på ensiffrigt, ja, om hon väljer hålla tiden dvs. Så 9 dagar kvar till BF. Hur gick det till?! Vi firar iallafall med att åka till barnmorskan och se hur det är med kroppen. Känner mig sådär, men hoppas på att det inte blivit sämre. Känns iallafall skönt att de håller koll på en.

20130326-092929.jpg

20130326-092946.jpg

20130326-092957.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 4 = tre