Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hej på er!

Hoppas att ni haft en skön morgon.. Barnmorskan ringde mig precis och jag skall dit imorgon vilket betyder att jag inte behöver åka till sjukhuset iallafall. Skönt! Idag händer det inte mycket. Tänkte faktiskt ta det väldigt lugnt och bara vara.

Satte på TVn imorse (ja, just det, den fungerar igen) och då kom det en reklam från Åhlens. Verkar som att Emil har mutat några av dagisbarnen som är med eftersom att reklamfilmen avslutas med att en liten söt kille säger ”Emil, han är kär i Hanna.” Som jag skrattade! Det gjorde min morgon. Se efter själva vet jag.. I slutet kommer det..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9r2hluJKxts&feature=youtube_gdata]

2 reaktioner på ”Hej på er!

  1. Klart Emil är kär i Hanna! Kram er bägge + klapp på magen till mini
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ två = 10