Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Pååååååsk

Hej på er!

Känns ju onekligen som fredag idag, men det är ju faktiskt bara torsdag. Himla skönt med en lång helg tillsammans med Emil och mini.

Besöket hos barnmorskan gick bra. Trycket hade inte ökat vilket känns skönt, så nästa besök blir på tisdag IOM att det är helg nu. Skulle något förändras under helgen så är det sjukhuset som gäller. Men det skall vi nog kunna slippa.

Jag behövde inte bara ligga ner och vila, utan vi ser om vi kan köra på helgens planer efter hand. Imorgon är det korvgrillning och sedan middag som gäller.

Ikväll väntar kycklingpasta, mys och påskgodis.

En reaktion på ”Pååååååsk
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 × = fyrtio åtta