Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

V.40 – finalveckan, eller?!

Ahh, vi kör ett litet snabbt inlägg, Har ju glömt att skriva lite om att vi faktiskt gått in i V.40 nu. Veckan som jag hoppas skall bli finalveckan. Vi får väl se om lillan i magen håller med mig eller inte.

Helt galet att tiden gått så fort. Jag känner mentalt att jag är någonstans i vecka 22 kanske. efter vecka 20 känns det som att man tappade räkningen. Visst börjar det att bli tungt och göra ont både här och där. man vet inte om man skall stå, sitta eller ligga. Magen är stor och väldigt ofta ivägen. men ärligt talat så hade jag hade förväntat mig att den skulle vara större nu i nionde månaden. Att vara gravid är fantastiskt och det är inte många gånger i livet som man är det. Snart är hon här och fram tills dess skall jag njuta av min fina mage som jag älskar.

Kommer så tydligt ihåg saker från början. I vecka 7 när vi fick se hjärtat slå för första gången, i Vecka 11 när vi fick se vår lilla mini som mer och mer liknade en bebis. Då fick vi även höra hjärtat slå. Fort fort som en galopperande häst. V 18 när jag kände rörelser i magen för första gången. Ultraljudet i V 19 då vi fick veta att det var en liten flickis som bodde där inne. Massor med mysiga minnen. Men nu närmar vi oss slutet, men också början på något nytt. Vi längtar massor och det känns som att vi är så redo som man kan bli.

20130330-223227.jpg

20130330-223244.jpg

20130330-223301.jpg

20130330-223313.jpg

20130330-223714.jpg

2 reaktioner på ”V.40 – finalveckan, eller?!

  1. Du är så söt mallan! Ja, nu kan det verkligen hända närsom. Nästan så att man längtar efter smärta 😉 ser framemot det som en upplevelse. Vet att det kommer att göra ont, men kan alla andra föda barn, så kan jag. Hoppas att ni haft en skön påsk. Kramar

  2. Åh tänk att den lille kan komma när som nu! Och jag livar dig Hanna att när det väl är dax kommer du fixa det galant. Inte för att jag eller du tvivlar på dig, men kvinnokroppen är fantastisk och vet precis vad som skall göras. Men lova mig att inte ligga där på BB och ha ont i onödan. Ligg inte och plåga dig när du finns så mkt smärtlindring att få. Du har ont ändå 😉 och när lilltjejen läggs upp på ditt bröst och du stortjuter av lycka och inte riktigt fattat vad son hänt kommer du vända dig om till Emil och säga ”detta kan jag lätt göra igen!”
    Stora kramar från Malin och Axel!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ fyra = 8