Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hemma igen

Nu har vi precis kommit innanför dörren. Blev en ganska tidig kväll, men efter att ha varit iväg en hel del dessa dagarna känner jag att min kropp behöver lite lugn och ro. Helgen har varit väldigt mysig med flera olika familjetillställningar och GOD MAT! Men nu är vi som sagt hemma, mjukisen är på och vi har parkerat oss i soffan. Vi väntar på att Mästarnas Mästare skall ta slut på TVn så att vi kan titta på det sen på SVT-Play.

Körde inom mobilia på väg till Chris och Ida för att fixa en mössa till Mini som jag nämnde innan. Fanns inte allt för mycket att välja på med tanke på att det mest är vårkläder som gäller nu. Men en fin hittade jag från Newbie, så den fick följa med hem. Är rädd att den kommer att vara lite för stor (tog 0-6 mån) men det är iallafall bättre än inget. Söt kommer hon att bli om inte annat. Nu skall jag njuta av en hemmakväll med min fina man. Sådana kvällar tröttnar jag aldrig på och ännu bättre kommer det att bli när vår lilla tjej är här. Vi är redan en familj, men snart är det verkligen på RIKTIGT!

Offwhite Mössa, Mössa med öron och ribbst...

En reaktion på ”Hemma igen
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 1 = två