Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Mors dag

Idag är det ju som alla säkert vet (annars vet ni det nu) morsdag. Min första morsdag. Imorse kom lilla loppan (och hennes pappa) med detta fina kort med tillhörande pandoraberlock.

Vet inte om ni kommer ihåg barnsången som sista meningen syftar på. ”Vill du veta någonting så fråga ugglan.” Om ni kommer ihåg den så börja för allt i världen inte sjunga på den. Den etsar sig fast i huvudet och försvinner inte i första taget vill jag lova. Men åter till presenten. En fin berlock med böcker och en uggla på. Han är påhittig min man, hrrrm Agnes menar jag såklart. Tack så mycket! Ni är mitt allt och lite till

20130526-141406.jpg

20130526-141414.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 5 = fyra