Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Solsken

Inget solsken utanför fönstret så långt ögat kan nå, men innanför våra fyra väggar har vi solsken och det är det lilla loppan som står för. På morgonen är hon så himla härlig (annars också, men extra mycket på morgonkvisten). Maten är i hennes mage och nu sitter hon och tittar och skrattar, pratar och är allmänt söt. Man får ta sig i kragen så att man inte konstant sitter och pussar de gosiga kinderna eller den lilla pussmunnen.

Gårkvällen blev mycket trevligt med god mat och massor med prat. Ikväll blir det en tur till klågerup igen för att fira morsdag. Så i eftermiddag får Agnes ”busa” med sina kusiner igen. Tänk så skoj de kommer att ha i framtiden.

Nu skall jag göra mig i ordning för idag väntar en dag i stallet. Agnes första hopptävling väntar och hon skall såklart heja fram mormor.

20130526-083416.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× fyra = 20