Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Soffmys

Ligger i soffan och myser med min lilla älskling. Vädret utanför fönstret är grått och tradigt. Skulle behöva fixa lite här hemma. Men det är så mysigt att snusa i hennes hår och pussa på de gosiga kinderna. Vi ligger kvar här helt enkelt utan måsten. Ingenting går upp mot detta. Ingenting!

20130528-152305.jpg

20130528-152313.jpg

2 reaktioner på ”Soffmys

  1. Gokväll!
    Oh så söta ni är båda två ja alla tre menar jag !!!
    Du är så duktig Hanna på att blogga här, det är så härligt att få se er och följa lilla Agnes!
    Ha det bra, kramar till er från oss
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio × = 9