Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Barnlös

Har spenderat eftermiddagen och kvällen hemma hos Petra. Vi har varit på lekplatsen, busat, ätit gott och nu avslutat kvällen med att titta på Greys. En riktigt härlig dag utan måsten.

Emil körde och handlade efter jobb och sedan kom han hit och hämtade loppan så att han skulle få en myskväll med henne hemma hos sina föräldrar tillsammans med MFF-HIF. Det är första gången jag är ifrån henne mer än en timme. Kändes konstigt (mycket konstigt) till och från men det känns faktiskt viktigt också. Men lite hönsmamma är jag såklart.

Fick en bild av Emil, verkar som att de haft det bra iallafall. Nu är de här, Greys är slut och det är dags att ta saaben och köra hem. Natti!

20130529-221148.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 3 = ett