Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lugn förmiddag..

Här hemma har vi haft en lugn och skön morgon. Emil skulle på nån mässa idag, så gick inte hemifrån förr än vid halv nio. Trodde att vi skulle hinna äta frukost tillsammans, men lilla loppan vaknade inte förr än 8.15 så jag sov jag med.

Har hunnit rensa och packa ner kläder som inte passar loppan längre. Även sånt vi inte kommer att använda (ex.fodrade byxor som passar nu osv) Det var en hel del vill jag lova. Det mesta är sånt som vi lånat. Det har verkligen varit toppen och väldigt snällt!

Nu skall vi snart packa ihop oss. Jag skall först äta lite lunch. Efter det väntar en heldag/kväll hos Petra. Tjejmys står på schemat.

20130529-114701.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 4 = åtta