Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Svettlökar

Det är fantastiskt skönt väder ute med sol, värme och blå himmel. Förmiddagen spenderade jag och Agnes i folkets park där familjens hus hade öppnaförskolans-dag med sång, dans, ansiktsmålning, lekar mm. Jag har inte varit på den vanliga öppna förskolan än eftersom att det känns som att loppan är lite för liten. Men att vara i parken och hänga är ju mysigt.

Nästan alla barn var över året och många kände varandra sedan innan. Men jag och Agnes hade det mysigt ändå. Ser framemot att lära känna lite andra med barn i samma ålder. Men det kommer väl.

Efter folkets park mötte vi upp Emil på möllan under hans lunch, handlade lite grönsaker och åt lunch. Väl hemma satte vi oss ute på ”gården” på en bänk i solen. Agnes hade precis somnat och eftersom hon bara sovit småpass idag på 15-20 minuter så tänkte jag att jag kunde sitta där eftersom att hon sover bäst ute. Men hon vaknade igen efter en liten stund, så vi gick upp.

Loppan fick mat och jag hann fixa lite här hemma innan hon blev väldigt grinig. Tror både att det var trötthet och värmen. Lägenheten var som en bastu! Tog av henne till blöja och fick henne till att somna, så nu ligger hon i vår säng och nannar. Hoppas att hon skall sova en stund. Det behöver hon.

Snart dags att laga mat. (Nu vaknade hon igen! Envis unge. Hon kan ju missa något, haha!) ikväll blir det hemmakväll tillsammans med Emil och Agnes. Lägenheten behöver kärlek, så det blir till att fixa lite med den. Tänkte även att jag skall hinna med att koka sylt (rabarber/jordgubb). Loppan skall ta en simtur i badbaljan också. Låter som att vi kommer att hålla oss sysselsatta. Härligt!

Trevlig kväll!

20130530-163419.jpg

20130530-163428.jpg

20130530-163436.jpg

En reaktion på ”Svettlökar

  1. Vad mysigt det verkade med folkets park! :) Såklart får vi hänga när vi flyttar ner! Både kul för tjejerna och för oss 😉 Kram!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 − två =