Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sol och regn

Snabba svängar! Är hemma hos svärisarna och njuter av vädret. Ja, en liten stund iallafall. Agnes invigde sitt tält och vi hann äta lunch ute i solen. Sen kom ösregnet. Dock var det väldigt snabbt över.

Snart kommer Emil och det är dags att fira helg igen. Underbart! Ikväll blir det middag här hemma och jag hoppas på att kunna ta ett dopp i poolen också (om solen kommer fram igen dvs). Tog med min bikini för säkerhetskull. Dock glömde jag bikinikroppen någonstans väldigt långt bort!

Skall ta tag i träningen så fort efterkontrollen är avklarad i nästa vecka. Just nu är det inte så skoj att titta i spegeln eller garderoben för den delen heller. Men det kommer. Skall ta mig i kragen, en gång för alla! Minst 15 pannor skall bort. Dejt är mitt mål iallafall. Men denna sommaren får det vara inne med en hänging mage och tigerränder, haha! Födde trots allt barn för sju veckor sedan.

Nu skall lillan få mat. Adjö!

P.S tittade bort en sekund och vad hittade hon då.. Hmmmm! D.S

20130531-150723.jpg

20130531-150656.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 9 = tio