Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Godnatt

Godnatt från Småland! Idag har vädret varit sådär. Grått och småtradigt mest hela dagen. Nu ligger vi i våra sängar och loppan börjar komma till ro. Själv kliar jag frenetiskt på alla myggbett. Herregud! Jag är alldeles sönderbiten. Det västra av allt är att jag gör en mygga i detta nu surrande runt någonstans. Frågan är om man skall leta rätt på den och göra slut på den eller se den som en i mängden. Får tänka på det en liten stund. Hoppas att allt är bra med er. Kram och godnatt
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 2 = sex