Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Kalmardag

Idag väntar en tur till Kalmar för lite shopping och mys. Vanligtvis är det bara tjejerna i familjen (+ E) som åker, men idag hänger alla med. Ja, alla utom E =(. Konstigt!

Annars får vi se vad dagen har att bjuda på. Loppan vrider och vänder på sig i sängen. Hon hamnade i lite konstig fas igår efter att ha ätit vid 18.30. Hon brukar, när hon äter så tidigt äta ytterligare en gång på kvällen innan nattsömnen kickar in, men inte igår. Maten inatt intog hon vid två, så trodde att hon skulle vakna tidigt, men änsålänge sussar hon. Det borde ju jag också göra, men trodde att hon var på gång.

20130624-063242.jpg

20130624-063252.jpg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta − = 7