Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Inte så länge..

Agnes somnade gott i sin säng på sitt rum igår och sov som en stock när vi gick och la oss. Men det var någon annan som inte kunde sova.. Jag!

Jag saknade att få höra hennes små andetag och grymtningar så pass mycket att Emil hämtade in henne och la henne i vaggan. Då kunde jag somna utan problem. Skönt att hon trivdes bra där inne iallafall, haha!

Loppan vaknade för en kvart sedan, så nu är det frukost som gäller. Först för henne och sen för oss..
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett + 3 =