Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lugnet

Lugnet har lagt sig över hövdingabacken. Tre av tre barn och en av en hund sover och maten ligger i magen. Mobilen har blivit laddad efter att ha varit stendöd. Var uppe hos Ralle och tittade på det senaste nytillskottet. Stumpen. En söt hårboll.

Idag har det blivit promenad ner till rismåla göl för ett dopp, sedan blev det grillat och sallad till middag. Som ni hör så flyter dagarna på.

image

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 2