Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

1 år (och 1 dag)

Detta inlägg skulle jag skriva igår, men eftersom jag inte riktigt ”hann” med så kommer det här istället.

Igår var det exakt ett år sedan vi fick reda på att agnes fanns i min mage. Jag var ganska så övertygad om att jag var gravid även om jag inte vågade hoppas för mycket. Testet tog jag på en lunchrast och ringde sedan emil direkt. Vi tog inte ut något i förskott och om jag skall vara ärlig så slappnade jag inte riktigt av förrän någon gång efter vecka 20.

Men 1 år har gått sedan vi fick veta att vi skulle bli föräldrar. Nu ett år senare känns det fortfarande så overkligt. Overkligt att hon är vår, men också overkligt att hon är här för att stanna. Kan inte (och vill inte) komma ihåg hur det var utan henne. Visst är det tufft ibland, men när hon ler, jollrar och myser som bara hon kan så smälter jag. Hon är värd allt och lite till!

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× sju = 7