Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Morgonpromenad

Agnes hamnade lite ”fel” i sömnen inatt och vaknade redan lite innan ett för att få mat. Vanligtvis brukar hon vakna vid fyra/fem. Hon somnade gott igen och klockan 6.40 slog hon upp sina fina blå ögon och var på sitt vanliga solskenshumör. Insåg att hon inte skulle somna om igen, så passade på att dra på mig träningskläder för att sedan gå ut på en liten promenad så att Emil kunde få sova vidare lite. Riktigt skönt var det även om det var sjukt fuktigt och jag svettades som en gris. Det är härligt att gå här i de småländska skogarna.

Nu är vi hemma igen och frukost väntar. Godmorgon på er!

image

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 + fyra =