Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Checkar ut

Idag checkar jag ut tidigt, för idag är jag trött! Efter en dag med konstant regnade (förutom ett litet uppehåll då jag, emil och agnes tog en promenad) blev kvällen fin. Fick tagit par härliga bilder. Agnes sover gott sedan lite mer än en timme tillbaks. Hoppas på att natten skall bli lite bättre än förra, men vem vet vad denna lilla tjej har i görningen?

Idag har hon varit på härligt humör och skrattat massor. Nu dröjer det inte länge innan hon vänder sig från rygg till mage. Hon har fortfarande inte vänt sig mer än den gången hon gjorde det från mage till rygg, men det tror jag som sagt var omedvetet. Humöret på den lilla damen varierar väldigt. Från solsken till regn och det är inte för ingenting som hon fått smeknamnet ”agnes på gränsen”.

Nu skall jag snart blunda. Som det ser ut nu så styr vi nog saaben hemåt imorgonkväll. Känns som att det är skönare att ha hela fredagen hemma med tanke på att jag skall iväg både fredag- och lördagkväll. Godnatt på er!

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett × 2 =