Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Senaste

Agnes senaste påhitt är att hon dels äter två gånger per natt och det andra är att hon är klarvaken när hon fått mat och inte har några som helst planer på att somna om igen. Hon ligger och jollrar och pratar, drar ut nappen, sparkar med benen. Inatt klockan 2.45 var hon i sitt esse. Livet var liksom lajbans. Det tycke inte hennes mamma och pappa.

Vet inte om det är någon ny utvecklingsfas eller vad det är, men min önskan är att deb ska upphöra omedelbart, även om det knappt går att hålla sig för skratt när hon är igång.

Nu har hon och Tage precis tagit en liten förmiddagslur. Dags för mat!

image

image

image

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× åtta = 16