Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Resultatet

Såklart ska ni få resultatet från gårdagens färgning. Dock är jag utan smink, så ni får den nakna sanningen, haha! Händer inte så ofta faktiskt.

Nu skall jag och min lilla hjälpreda fortsätta svabbningen av golven. Vi är på städhumör idag förstår ni. Då gäller det att inte kämpa emot utan go with The flow. Man vet nämligen aldrig när det humöret dyker upp igen..

Här kommer före och efter.

image

image

En reaktion på ”Resultatet

  1. Vad lika ni är :) Vad snygg färgen blev! Det hade varit kul att ses på en fika med dom små liven en dag! Kram Cassie
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 1 = ett