Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

EM i fälttävlan

Så hemma igen efter en stund på ribban och EM i fälttävlan. Kul att se, även om vädret var lite sisådär. Man förstår inte riktigt hur de vågar rida på som de gör. Men väldigt häftigt! En riktig avtrillning var där och då höll vi andan.

Första bilden nedan ser det ut som att hästen fastnade och ligger på hindret. Så var dock inte fallet.

image

image

image

image

image

image

image

Snart är det dags att göra sig iordning inför kalas. Vincent skall firas. Ni kan få en ledtråd vad det blev för en tårta..

image

Och ni som tycker att det ser ut som ett bröst i en alldeles för liten bikini är helt fel ute. Kom igen! Tårtan är till en fyraåring, haha! Den slutgiltiga får ni se sen eftersom att de som ska på kalaset är flitiga bloggläsare.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ fem = 9