Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Vad händer?!

Asså dessa två nätter har varit katastrof. Loppan är så orolig och allt är verkligen upp och ner. Hon somnar för att sedan vakna 10 minuter senare. Det är så frustrerande för jag vet inte vad det är som är fel. (Möjligen är det förkylningen – jag hoppas det!) Och inte minst är det frustrerande med tanke på att jag inte får någon som helst sömn. Jag är slut och tårarna är inte långt bort. Inatt tror jag att det blivit totalt 2 timmars sömn. Inte okej. Önskar bara att hon kunde säga vad som är fel.

Emil har lagt sig på soffan nu eftersom att hans klocka ringer närsom. Loppan ligger bredvid mig i sitt babynest och verkar ha kommit till ro efter lite saltlösning och nässug. Skall försöka blunda lite jag med.

Vi hörs!

4 reaktioner på ”Vad händer?!

  1. Ja att inte få sova är trist, hoppas det blir bättre snart med sömnen. Har tyvärr inga goda råd eller tips utan håller tummarna att det blir bättre. En del barn vaknar ju på nätterna utan anledning. Vi har haft våra vaken perioder med båda killarna som hållt på i ett par år 2-3 timmar per natt. Inte ledsna, inte hungriga utan bara vakna. Drygt som tusan men man klarar sig på mindre sömn än vad man trott innan man fick barn:) Nu när de är större vaknar de bara mellan 1-2 gånger per natt och ibland sover H en hel natt. Kram till er

  2. Hej emilie! Visst kommer jag ihåg både dig och Filippa. Hoppas att allt är bra med dig. Tack för att du skrev. Dels är det alltid kul att veta vem som läser, och dels är det alltid skönt med lite tips och råd. Ja, det är säkerligen en fas hon går igenom. Märks på henne att det händer så mycket just nu. Väldigt kul när man ser att hon ”förstår” mer, inte lika kul med sömnlösa nätter. Men jag antar att det tillhör! Ha det så bra. Kram hanna

  3. Du få komma ut med henne till mormor i helgen, så att ni kan få sova och vila lite. Jag kan ta en ”jobbig” natt eller ha henne på dagen så ni kan vila då…KRAM

  4. Hej Hanna!
    Jag vet inte om du kommer ihåg mej, men har gått i samma klass som petra:). Jag har läst din blogg sedan en tid tillbaka. Tänkte att det var dags att skriva en kommentar till dig. En jätteskön och inspirerande blogg, superbra kämpat med vikten. Jag har en Filippa som är lika gammal som petras flickor. Det har i omgångar varit katastrof med sömnen, givetvis vid förkylningar, men även vid olika ”åldrar”. Det känns som att det aldrig ska ändras men det gör det! Någon period har Filippa drömt så mycket så hon varit helt otröstlig. När hon var som agnes vet jag att det var en period där det var störtskönt att vara vaken på nätterna, tyckte dock inte de slitna föräldrarna!
    Misströsta inte, det vänder snart igen! Energi och styrka till dig!
    Vänliga hälsningar Emilie
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 + sex =