Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Min favoritmusik

När det kommer till musik i form av radio, så kan jag lyssna på det mesta. Men när jag själv skall sätta på en skiva eller spotify så finns det några favoriter.

Jag har alltid haft en förkärlek till svensk synt-, glam- och poprock. Absoluta favoritbanden inom denna kategori är The Ark, Melody Club och The Sounds. Dessa tre band har hängt med sedan tonåren och jag älskar att sätta igång en låt, sjunga med (även om det låter gräsligt) och bara njuta av den grymma musiken. The Ark har det blivit många konserter med och jag kommer aldrig att glömma avslutningskonserten på KB som jag fick i födelsedagspresent av emil. Den ger mig fortfarande rysningar. Fantastisk musik som jag inte ville skulle ta slut..

Robyn är också en sådan artist som jag lyssnat på länge och som jag då och då får ett riktigt sug efter.

De senaste åren har jag även fått upp ögonen för två ”nya” artister. Oskar Linnros och Veronica Maggio.

Nu till mina favoritlåtar med dessa artister:

The Ark – Tell Me This Night Is Over, Let your body decide och Clamour for Glamour

Melody Club – Boys In The Girls Room, Covergirl och Destiny Calling

The Sounds – Like a lady, Seven days a week och Hit me!

Robyn – Blow my mind, Handle me och Dancehall queen

Oskar Linnros – Genom eld, 25 och Annie Hall

Veronica Maggio – Snälla bli min igen, Mitt hjärta blöder och Sergels torg

Dag 1 – Presentation av min lista
Dag 2– Det här är jag
Dag 3 – Här bor vi
Dag 4 – Det här är ni
Dag 5 – Mina favoritbilder just nu
Dag 6 – Min familj
Dag 7 – 10 saker som ni inte visste om mig
Dag 8 – Mina vänner
Dag 9 – Bästa dagen under 2013
Dag 10 – Sämsta dagen under 2013
Dag 11 – Mina resor
Dag 12 – En perfekt kväll
Dag 13 – Någon jag älskar
Dag 14 – Innan jag blir 30 skall jag…
Dag 15 – Jag och Emil
Dag 16 – När jag blir stor
Dag 17 – Min sämsta egenskap
Dag 18 – Min bästa egenskap
Dag 19 – Något jag ser framemot
Dag 20 – Vilka sporter utövar/har jag utövat
Dag 21 – Mitt favoritsmycke
Dag 22 – Det här får mig att gråta
Dag 23 – En dag jag skulle vilja uppleva igen
Dag 24 – Något som får mig att må bra
Dag 25 – Någon jag skulle vilja träffa
Dag 26 – Det här är jag rädd för
Dag 27 – Mina intressen
Dag 28 – Min favoritmusik

Dag 29 – Bilder från förr
Dag 30 – Min favorithögtid
Dag 31 – Månaden som gått
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ ett = 2